GENG TA'DAK GRUP ---- NAIK GEREK SORANG - SORANG ----- LONER BIKERS

Sunday, January 2, 2011

Aksi Terbaru

Salam kengkawan...inilah muka aku semasa joining Perlis MTB Challenge di Bukit Wang Angin yang telah diusahakan dengan jayanya oleh Mr Dooha n Frens. Dah setahun setengah dah tak naik bukit tu...wah..semput bagai nak gila... ACARA MTB PEMBUKA TIRAI 2011...


Tahniah Mr Dooha n Frens...Majulah Sokan untuk Negara




Konsep Challenge very simple...Masa diberi 3 jam ( 8.30 - 11.30) kayuh lah setakat yang larat, siapa yang membuat pusingan terbanyak dikira pemenang. Satu pusingan , mendaki , DH (offroad), dan tarmac section, total 5.2 km. .Hadiah tak tau apa...sebab aku cuma buat 1 pusingan jer ...dan balik awal , tayar pancit tak bawa tayar spare...

Salam Kayuhan
JONZ - GTG

No comments: